RECRUIT INHOUSE

Rekryterings- ansvariga på plats

Många start-ups och tillväxtbolag har sällan resurser och tid för rekrytering. Man växer snabbt, företagskulturen ska sättas, försäljningen och marknadsföringen ska flyga samtidigt som teamet också ska trivas och stanna kvar. Här går vi in och jobbar som rekryteringsansvariga på plats.

När vi startar ett nytt uppdrag genomför vi alltid en gedigen rekryteringsbrief. Vi börjar med att lära känna er verksamhet likväl som ert team. För hitta rätt match säkerställer vi att vi lär känna er kultur, ert ledarskap, er vision, era produkter och/eller tjänster, er säljprocess och era utmaningar.

Informationen vi fått när vi gjort vår rekryteringsbrief använder vi när vi skapar en attraktiv annons som vi sedan delar i våra sociala kanaler och även i våra privata nätverk. Efter det sätter ett search- och headhuntingarbete igång på jakt efter er nästa stjärna.

När vi hittat intressanta och intresserade kandidater tar vi in dom för intervju. Vår intervjumodell går in på djupet där vi verkligen lär känna kandidaten bakom CVt. Vi tar reda på drivkrafter, motivation och drömmar och mycket mer. Våra kandidater talar ofta själva om hur en intervju med oss skiljer sig från mängden.

Efter vår djupgående intervju skickar vi vidare väl kvalificerade kandidater som matchar er kravprofil, ert arbetssätt och er kultur. I slutprocessen hjälper vi er med testning, bakgrundskontroller och referenstagning enligt önskemål. Uppföljning genomförs efter ca 6 veckor med både er som kund och med kandidaten.

Det här säger några av våra kunder…

…där vi jobbar som rekryteringskonsulter på plats

Linda är en av de absolut främsta rekryterarna inom sälj i Sverige. Vi på Future Media Group har arbetat med henne och hennes team i över fem år, med fantastiska resultat.

Vi ser Wells som en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion.

Linus Wennerström

CEO Future Media Group AB

Vi ser Wells Rekrytering som ett eget Inhouse team, där dom verkligen efterlever dom målsättningar och krav vi har på nya kandidater.

Med en fullspäckad schema så har det varit en enorm avlastning att ha en långsiktig partner som hanterar all vår rekrytering.

Ehsan Zahedi

Head of Sales Story Media AB

Vi som driver Wells

Linda Wells

Rekryteringskonsult, tillväxtkonsult och grundare

070-410 33 04

Matilda Östman

Rekryteringskonsult

070-144 13 83

Några av våra fantastiska kunder